Zapošljavamo 19 studenata! Tražimo voditelja spasilačke postaje, spasioce i asistente na plaži osobama s invaliditetom

Gradsko društvo Crvenog križa Split zapošljava ukupno 19 studenata na sezonski posao, a tražimo jednog Voditelja spasilačke postaje na plaži Žnjan, 10 spasilaca za rad na spasilačkim postajama te 8 asistenata osobama s invaliditetom na kupalištima Bene i Žnjan.

U nastavku donosimo više informacija o radnim mjestima:

◾ VODITELJ SPASILAČKE POSTAJE
👤 1 📍 Kupalište Žnjan $ 40,00 kn/h
Voditelj spasilačke postaje Izrađuje Plan rada spasilačke postaje i organizira njen rad. Organizira rad spasilaca i asistenata na plaži za osobe s invaliditetom. Sudjeluje u intervjuira za prijem spasilaca u Službu. Potrebno je posjedovati važeće uvjerenje za voditelja spasilačke postaje HCK.

Prijavu, CV i uvjerenje je potrebno poslati na e-mail.

◾ SPASILAC
👤 10 📍 Kupalište Žnjan $ 35,00 kn/h
Nadzor, prevencija, spašavanje i pružanje prve pomoći. Potrebno je posjedovati važeće uvjerenje za spasioce na otvorenim vodama HCK.

Prijavu, CV i uvjerenje je potrebno poslati na e-mail.

◾ ASISTENT NA PLAŽI OSOBAMA S INVALIDITETOM
👤 8 📍 Kupalište Bene i Žnjan $ 29,30 kn/h
Rad na plaži za osobe s invaliditetom: priprema i raspremanje plaže (lakši fizički posao), briga za opremu na plaži, pomoć pri ulasku i izlasku iz mora i na plaži, komunikacija s korisnicima. Poželjno je znanje iz pružanja prve pomoći. Prije početka rada biti će organizirana edukacija za pružanje prve pomoći od strane GDCK Split.

Prijavu i CV je potrebno poslati na e-mail.

Svi zainteresirani mogu se javiti na natječaj ili zatražiti više informacija slanjem upita na mail 📧 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐜𝐫𝐯𝐞𝐧𝐢𝐤𝐫𝐢𝐳-𝐬𝐩𝐥𝐢𝐭.𝐡𝐫 ili pozivom na telefon ☎ 𝟎𝟐𝟏 / 𝟒𝟗𝟒 – 𝟗𝟖𝟏

IMG_9934

Bookmark the permalink.

Comments are closed