U TIJEKU JE DRUGA AKTIVNOST U SKLOPU ERASMUS+ PROJEKTA

Od ponedjeljka 03.07.2017. je počela druga aktivnost u sklopu Erasmus+ projekta pod nazivom: „RESPECTING DIVERSITIES BUILDING SOCIETIES“.

Kroz mnoštvo radionica sudionici će zajedničkim snagama izrađivati priručnik o multikulturalnom dijalogu. Cjelodnevnim radom i svojim trudom sudionici će uz izrađeni priručnik nastaviti na rezultatima prve aktivnosti te pripremiti nove za daljni rad u radionicama i projektima na području multikulturalnog dijaloga.

Sudjelovanjem u aktivnostima mladi će usvojiti znanja i vještine potrebne za bolje razumijevanje vlastitog identiteta, kulturne realnosti i pogleda na svijet. Na ovaj će način steći osnovne preduvjete za upoznavanje i razumijevanje drugih i njihovih realnosti, te uspješno kreiranje pozitivnog i konstruktivnog pristupa razlikama.

Erasmus+ (1)

Na projektu Gradskog društva Crvenog križa Split kao partnerske organizacije sudjeluju Hellenic Youth Participation, organizacija mladih iz Grčke te E-gençlik Derneği, udruga mladih iz Turske. Projekt je financiran iz fondova Europske unije, a posredstvom Agencije za mobilnost i programe EU.

Erasmus+ (2)

Po završetku projekta svi partneri će organizirati radionice unutar svojih udruga kako bi stečeno znanje prenijeli na mlade volontere svojih udruga.

Print

Erasmus-02

Save

Bookmark the permalink.

Comments are closed